28 oktober, New York City
Door: WimBekendam
Blijf op de hoogte en volg Wim
29 Oktober 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Aurelia is door mij met lichte dwang de M&M-shop ingeduwd. Eerst leek ze ongevoelig voor het overweldigende aanbod, maar viel toch ten prooi aan de snoepjes-tap.
Vervolgens hebben we de metro naar de (gratis) ferry naar Statten Island en dus ook die boot genomen. Dit tochtje is een fraai alternatief voor de andere rondvaarten en bied een heel mooi uitzicht op Manhattan en het Statue of liberty.
Via een mooie wandeling door Lower Manhattan zijn we naar de Brooklyn Bridge gegaan. De brug was deels in onderhoud en daarvoor ingepakt en afgeschermd. gelukkig bleef het uitzicht er vanaf spectaculair mooi.
Het weer werkte vandaag volop mee aan de fantastische ervaring om ontspannen door het zuidelijk deel van Manhattan te wandelen. We hebben er volop van genoten.
Toen we tegen het schemeren ons weer in Mid-Town bij de "Top of the Rock", van het Rockenfeller Centre meldden en bleek dat we ruim anderhalf uur moesten wachten, besloten we de kaartjes daarvoor maar voor morgen aan te schaffen. Moe en voldaan zochten we de bus richting het hotel weer op.
29 Oktober 2010 - 05:23
Yvonne Van Westen:
Geweldig zo'n M&M winkel! Wanneer komt ie in Nederland??? Mooie sky-linefoto. Veel plezier nog de laatste dagen. -
29 Oktober 2010 - 10:48
Ilonka:
Ik wil ook naar de M&M winkel, lijkt me echt fantastisch!!!!!! -
31 Oktober 2010 - 18:09
Anita G.:
Mmmmmmmmmm wat een berg M&M's. Ik zou mezelf helmaal ongans eten.....
Kun je daar geen extra koffer van meenemen, lekker voor op het kampioenschap :-)